NAGRODY:
Listopad 2018
WYGRANY PRZEPIS W KONKURSIE “W roli głównej”
organizowanym przez firmę AMBITION:
Listopad 2019
1-sze miejsce W KONKURSIE “ODA DO ZIEMNIAKA”
organizowanym przez portal COOKPAD.COM”
Sierpień 2019
1-SZE MIEJSCE W KONKURSIE “Zapasy na zimę”
organizowanym przez portal COOKPAD.COM:
Kwiecień 2019
1-SZE MIEJSCE KONKURSIE “Dania Wielkanocne”
organizowanym przez portal COOKPAD.COM:
Styczeń 2018
PRZEPIS NAGRODZONY W KONKURSIE “Ciasto jak z obrazka”,
organizowanym przez portal DURSZLAK.PL oraz firmę BEKO:
Luty 2018
PRZEPIS WYRÓŻNIONY Z KONKURSIE “KREATYWNE GOTOWANIE”
organizowanym przez portal PrześlijPrzepis.pl:
Marzec 2018
ZDJĘCIE NAGRODZONE w konkursie
“ROZGRZEWAJĄCA ZUPA ZIMOWA Z MAKARONEM”
organizowanym przez firmę Makarony Bartolini:
Kwiecień 2018
PRZEPIS NAGRODZONY W KONKURSIE “Śledzik na każdą okazję” w kategorii
“Innowacyjny przepis ze śledziem”, organizowanym przez firmę SEKO.
Zaszczytne 6-te miejsce i publikacja z książce z przepisami Seko:
PUBLIKACJA zwycięskiego przepisu:
Kwiecień 2018
Nagroda II-go stopnia w konkursie “Wielkanocne wypieki”
organizowanym przez firmę Diamant:
Kwiecień 2018
Wygrana w konkursie organizowanym przez XLM.pl Księgarnię Ludzi Myślących
i Słodkie Okruszki w konkursie na „Zdrowy koktajl lub smoothie”:
Kwiecień 2018
I-sze miejsce w Świątecznym Konkursie Kulinarno-Fotograficznym,
organizowanym przez Express Ilustrowany:
AKCJE KULINARNE w których brał udział Kameleon Kulinarny: