BABKA MAKOWA z polewą z białej czekolady
MAZUREK POMARAŃCZOWY tradycyjny
TARTA OWOCOWA NA KRUCHYM SPODZIE
TARTA Z KONFITURĄ WINOGRONOWĄ, BUDYNIEM i JAGODAMI
CIASTO MAKOWE Z BANANAMI I MASCARPONE
Wilgotna, cytrusowa BABKA z ricottą
CIASTO Z CZARNEJ FASOLI (FASOLOWIEC)
TARTA CZEKOLADOWA na kruchym, słodkim spodzie
CIASTECZKA SEROWE Z KASZĄ MANNĄ
CZEKOLADOWE SZYSZKI z amarantusem
TARTELETKI MARCHEWKOWE z kandyzowaną marchewką
TARTELERKI PIERNIKOWE ze słonym karmelem
PIERNICZKI KORZENNE gwiazdki w gwiazdki
AMARETTI – włoskie migdałowe ciasteczka
DWUKOLOROWY BOK CZEKOLADOWY Z EKSPANDOWANYMI RYŻAMI
PERSKIE RYŻOWE CIASTECZKA – Naan Barenji
CIASTECZKA OWSIANO-ŻYTNIE Z NASIONAMI I BAKALIAMI
WYTRAWNY BLOK CZEKOLADOWO-RYŻOWO-ŻYTNI